Laulajaksi

 

Kaari-ensemble toukokuussa 2016. Kuva: Melis Hakkarainen.

Kaari-ensemble on naisäänistä koostuva kamarikuoro, jonka sointi tavoittelee täyteläisyyttä, värikylläisyyttä, ilmaisuvoimaisuutta ja naisellisuutta. Ohjelmistoomme kuuluu sekä teknisesti ja tulkinnallisesti haastavaa klassis-romanttista musiikkia että laulullisesti kiinnostavaa nykymusiikkia.

Kaari-ensemble on laulajan yksilöllistä persoonaa arvostava kuoro ja jokaisissa harjoituksissa on äänenmuodostusosio, josta vastaa kuorosointiin erikoistunut laulupedagogi Laura Salovaara. Saara Aittakumpu on palkittu kuoronjohtaja, joka johtaa Kaari-ensemblen lisäksi Polyteknikkojen kuoroa sekä Mieskuoro Valkiaa.

Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin klo 19-21 Oulunkylän kirkolla. Kuoron koko on noin 20 laulajaa ja otamme uusia jäseniä kun paikkoja vapautuu. Jäseniltä kerätään vuosittain jäsenmaksu, jolla kuoro rahoittaa toimintaansa.

Kaari-ensemble viettää 10-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2018. Juhlavuoden tapahtumat huipentuvat juhlakonserttiin marraskuussa. Kevätkaudelle 2019 on suunnitteilla muun muassa kilpailumatka ulkomaille sekä vuoden kuoro -konsertti Kiuruveden naiskuoropäivillä

Kuorossa on tällä hetkellä tilaa kaikissa stemmoissa!
Sovi aika koelauluun tai kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta info(a)kaari-ensemble.fi