Laulajaksi

 

Kaari-ensemble toukokuussa 2016. Kuva: Melis Hakkarainen.

Kaari-ensemble on naisäänistä koostuva kamarikuoro, jonka sointi tavoittelee täyteläisyyttä, värikylläisyyttä, ilmaisuvoimaisuutta ja naisellisuutta. Ohjelmistoomme kuuluu sekä teknisesti ja tulkinnallisesti haastavaa klassis-romanttista musiikkia että laulullisesti kiinnostavaa nykymusiikkia.

Kaari-ensemble on laulajan yksilöllistä persoonaa arvostava kuoro ja jokaisissa harjoituksissa on äänenmuodostusosio, josta vastaa kuorosointiin erikoistunut laulupedagogi Laura Salovaara. Saara Aittakumpu on palkittu kuoronjohtaja, joka johtaa Kaari-ensemblen lisäksi Polyteknikkojen kuoroa sekä Mieskuoro Valkiaa.

Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin klo 19-21 Oulunkylän kirkolla. Kuoron koko on noin 20 laulajaa ja otamme uusia jäseniä kun paikkoja vapautuu. Jäseniltä kerätään vuosittain jäsenmaksu, jolla kuoro rahoittaa toimintaansa.

Tällä hetkellä stemmoissa on tilaa 2-altossa.

Lähitulevaisuuden projekteja ovat muun muassa konsertti Temppeliaukion kirkossa lokakuun lopulla, sekä Hildegard Bingeniläisen Ordo Virtutum, ”Hyveiden näytelmä” -teos keväällä/kesällä. Lisäksi kuoro juhlii 10-vuotisjuhlaansa juhlakonsertin muodossa syksyllä 2018.

Sovi aika koelauluun tai kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta info(a)kaari-ensemble.fi