Laulajaksi

Kaari-ensemble toukokuussa 2016. Kuva: Melis Hakkarainen.

Kaari-ensemble on sopraano- ja alttoäänistä koostuva kamarikuoro, jonka sointi tavoittelee täyteläisyyttä, värikylläisyyttä ja ilmaisuvoimaisuutta. Ohjelmistoomme kuuluu sekä teknisesti ja tulkinnallisesti haastavaa klassis-romanttista musiikkia että laulullisesti kiinnostavaa nykymusiikkia.

Kaari-ensemble on laulajan yksilöllistä persoonaa arvostava kuoro ja jokaisissa harjoituksissa on äänenmuodostusosio, josta vastaa kuorosointiin erikoistunut laulupedagogi Laura Salovaara. Saara Aittakumpu on palkittu kuoronjohtaja, joka johtaa Kaari-ensemblen lisäksi Polyteknikkojen kuoroa sekä Mieskuoro Valkiaa.

Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin klo 19-21 Oulunkylän kirkolla. Kuoron koko on noin 20 laulajaa ja otamme uusia jäseniä kun paikkoja vapautuu. Jäseniltä kerätään vuosittain jäsenmaksu.

Vuonna 2020 Kaari-ensemble osallistuu yhtenä finaaliin valittuna kuorona Erik Fordell Grand Prix -kuorokilpailuihin Kokkolassa ja levyttää ensimmäisen levynsä Lasimaalaus, joka sisältää kuoron omat tilaussävellykset ja muuta uudempaa pohjoismaista musiikkia diskanttikuorolle.

Sovi aika koelauluun tai kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta info(a)kaari-ensemble.fi