Konsertit ja esiintymiset

2020

Ti 4.2. klo 18.30 Roihuvuoren kirkossa (Tulisuontie 2) Vapaa pääsy

LASIMAALAUS 

Kaari-ensemble levyttää ensimmäisen kokopitkän tallenteensa helmikuun lopussa. Konsertissa Roihuvuoren kirkossa kuullaan ennakkoesitys sekä levytykseen tulevista kappaleista että maaliskuussa Erik Fordell Grand Prix -kuorokilpailussa esitettävästä ohjelmistosta. 

Uusi levy sisältää nykytaidemusiikkia diskanttikuorolle. Levyprojektin tärkeimpänä tavoitteena on taltioida kuoron omat tilausteokset, mutta myös muuta harvemmin kuultavaa diskanttikuoromusiikkia viime vuosikymmeniltä Suomesta – ja vähän Ruotsista ja Norjastakin. Levyä voi tilata ennakkoon Mesenaatti-keräyskampanjamme kautta ja näin tukea levyprojektin onnistumista.

Konsertin johtaa Saara Aittakumpu

Konsertissa kerätään vapaaehtoinen kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.


Pe 10.4. klo 15 Töölön kirkossa (Topeliuksenkatu 4) Vapaa pääsy

G.P. PERGOLESI: STABAT MATER

Kaari-ensemblen pääsiäiseen kuuluu ehdottomasti G.P. Pergolesin upea Stabat Mater, jonka esitämme jo tutuksi tulleessa Töölön kirkossa pitkäperjantaina Jeesuksen kuolinhetken hartaudessa. Kaari-ensemblen rakastetussa tulkinnassa kuoro- ja soolo-osat vuorottelevat ja solisteina toimivat kuoron omat taitavat laulajat.

Konsertin johtaa Saara Aittakumpu, urkurina toimii Henri Hersta


To 4.6. klo 19 Helsingin Saksalaisessa kirkossa (Bernhardinkatu 1) 
Liput 20€ / 15€ / 10€ (normaalihintainen / eläkeläinen / opiskelijat, lapset 7-17v)

TEMPEST TRAILS – MYRSKYN POLKUJA 

Kaari-ensemble ja Mieskuoro Valkia yhdistävät jälleen voimansa kesäkuisessa yhteiskonsertissa! Konsertissa kuullaan molempia kuoroja sekä erikseen että yhdessä upeana KaariValkia-kokoonpanona.

Kaari-ensemblea johtaa George Parris
Mieskuoro Valkiaa johtaa Elisa Huovinen