Uutisia

Kaari-ensemble hakee taiteellista johtajaa

(look below for the English translation)

Korkeatasoinen, diskanttiäänistä koostuva kamarikuoro Kaari-ensemble hakee uutta taiteellista johtajaa syyskaudesta 2022 alkaen. 

Kaari-ensemble on vuonna 2008 perustettu, erityisesti klassis-romanttiseen ja nykytaidemusiikkiin suuntautunut kamarikuoro. Kuorossa laulaa 20–25 etevää laulajaa, ja sen sointi on vahva ja värikylläinen. Kaari-ensemble on kilpaillut sekä ulkomailla että kotimaassa hyvällä menestyksellä, ja Suomen Naiskuoroliitto valitsi sen Vuoden kuoroksi 2017. Kaari-ensemble on tilannut ja kantaesittänyt uutta musiikkia, jota myös tallennettiin ensilevylle Lasimaalaus. Suomen kuoronjohtajayhdistys valitsi Lasimaalauksen Vuoden kuorolevyksi 2020. 

Kaari-ensemble harjoittelee maanantai-iltaisin Oulunkylän kirkolla (Teinintie 10). 

Sinulta toivomme: 
Olet pedagoginen kuoronjohdon ammattilainen. Sinulla on taiteellista ilmaisuvoimaa ja -tahtoa sekä kiinnostusta korkeatasoisen diskanttikuoron johtamiseen. Haluat tehdä vaativaa ja taiteellisesti kiinnostavaa musiikkia, ja sinulla on ideoita ohjelmistoihin, projekteihin ja yhteistyöhön, jotka jatkossakin nostavat diskanttikuorojen profiilia taidemusiikin saralla. Osaat opettaa kuorolaisille äänenkäyttöä sekä kehittää laadukasta kuorosointia kunkin laulajan omaa ilmaisua tukien. 

Hakeminen: 
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja ennakkotehtävän ohessa CV:si ja palkkatoiveesi. Ennakkotehtävänä on luonnos taiteellisesta produktiosta tai konserttiohjelmistosta, jonka haluaisit toteuttaa Kaari-ensemblen kanssa. 

Lisätietoja hakuprosessista ja hakemukset: johtajahaku@kaari-ensemble.fi
Työnkuvaa ja kuoroa koskeviin kysymyksiin vastaa taiteellinen johtaja Saara Aittakumpu: 
saara.aittakumpu@gmail.com, p.044 552 1578

Aikataulu:
Hakuaika päättyy maanantaina 28.2. kello 16.00. 
Ilmoitamme valinnoista haastatteluun viimeistään 7.3., ja haastattelut on suunniteltu pidettäväksi viikoilla 10–11. Haastattelujen perusteella valitaan osa hakijoista koejohtoon.
Koejohto pidetään maanantaina 28.3. Valinta tehdään viikoilla 13–14. 
Aikataulu voi tarkentua hakuprosessin myötä.

Kaari-ensemble seeks new Artistic Director starting in autumn 2022

Kaari-ensemble is a chamber choir consisting of soprano and alto voices. The choir’s repertoire consists of technically and interpretatively demanding Classical-Romantic music as well as vocally interesting contemporary music.

Send application and CV by 4 p.m. on 28th February 2022 to johtajahaku@kaari-ensemble.fi. Please include in the application your desired salary and a suggestion for a project you would like to do with the choir. Shortlisted candidates will be invited for audition and interview early March 2022. 

For further details about the position please contact our current Artistic Director Saara Aittakumpu: 

saara.aittakumpu@gmail.com, tel. 044 552 1578