Koelaulut

Haluatko liittyä mukaan?

Mustavalkoinen kuva Kaari-ensemblestä portaissa
Kaari-ensemble vuonna 2017. Kuvaaja: Melis Hakkarainen.

Kaari-ensemble on laulajan yksilöllistä persoonaa arvostava ja laulutaitoa jatkuvasti kehittävä kuoro. Otamme uusia jäseniä mukaan koelauluista, jotka sovitaan hakijoiden kanssa yksilökohtaisesti. Hakijoilta toivotaan aiempaa kuoro- tai yksinlaulukokemusta, hyvää nuotinlukutaitoa sekä kykyä omaksua moniäänistä musiikkia nopeallakin tahdilla. Alttoääniin voidaan hyväksyä myös kontratenorihakijat.

Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin klo 19-21 Oulunkylän kirkolla. Kuoron koko on noin 25 laulajaa. Jäseniltä kerätään vuosittainen jäsenmaksu.

Vuonna 2020 Kaari-ensemble osallistuu yhtenä finaaliin valittuna kuorona Erik Fordell Grand Prix -kuorokilpailuihin Kokkolassa ja julkaisee ensimmäisen levynsä Lasimaalaus, joka sisältää kuoron omat tilaussävellykset ja muuta uudempaa pohjoismaista musiikkia diskanttikuorolle. Levy on taltioitu Roihuvuoren kirkossa helmikuussa 2020.

Kiinnostuitko liittymään mukaan? Sovi aika koelauluun tai kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta info@kaari-ensemble.fi