Uutisia

LASIMAALAUS – Kaari-ensemblen ensilevy

Kaari-ensemble äänittää Saara Aittakummun johdolla ensimmäisen levynsä helmikuussa 2020. Levy sisältää kuoron ominta ohjelmistoa, eli nykytaidemusiikkia diskanttikuorolle. Levyprojektin tärkeimpänä tavoitteena on taltioida kuoron omat tilausteokset, mutta myös muuta harvemmin kuultavaa diskanttikuoromusiikkia viime vuosikymmeniltä Suomesta – ja vähän Ruotsista ja Norjastakin.

Projektin rahoitus ei ole vielä kasassa ja siihen tarvitsemme sinun apuasi! Projektille on perustettu Mesenaatti-rahoituskampanja, jonka kautta projektiamme voi tukea vastikkeita vastaan. Kampanjan kautta voit ostaa levyjä ennakkoon, tilata kuoron/yhtyeen esiintymään tilaisuuteesi tai mainostaa yritystäsi levyn markkinointimateriaaleissa.

Vastikkeista voit valita itsellesi sopivan tukimuodon – jo pienikin summa auttaa projektia toteutumaan! Kiitos tuestasi!

Esitämme levylle tulevan ohjelmiston konsertissa 4.2. klo 18.30 Roihuvuoren kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy, tilaisuudessa kerätään vapaaehtoinen kolehti yhteisvastuukeräykseen.