Uutisia

Tervetuloa koelauluhin syksyllä 2023!

Haemme altto- ja sopraanoääniin uusia laulajia kaikista sukupuolista syyskauden 2023 alusta alkaen. Jos etsit korkeatasoista kuoroa, jossa yhdistyvät hyvä yhteishenki, mielenkiintoinen ja vaativa ohjelmisto ja tavoitteellinen toiminta, Kaari-ensemble saattaa olla sinun kuorosi! Tulevalla kaudella on luvassa muunmuassa 15. toimintavuoden juhlintaa ja Benjamin Brittenin Ceremony of Carols.

Hakijoilta toivomme aiempaa kuoro- tai yksinlaulukokemusta, hyvää nuotinlukutaitoa sekä kykyä omaksua moniäänistä musiikkia nopeallakin tahdilla. Koelauluissa esität vapaavalintaisen säestyksettömän kappaleen ja lisäksi kuuntelemme äänialaasi ja sävelkorvaasi. Koelaulut pidetään 16. ja 23.8. ilta-aikaan, mutta voimme sopia myös myöhemmän keskiviikko-illan tarvittaessa.

Kaari-ensemble on laulajan yksilöllistä ääntä ja persoonaa arvostava kuoro, jonka toiminnassa yhdenvertaisuus on tärkeässä asemassa. Voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet. Kuoroa johtaa musiikin maisteri Julia Lainema (sivu aukeaa uuteen ikkunaan). Kuoro harjoittelee keskiviikko-iltaisin klo 18:45-20:45 Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kysy lisää ja ilmoittaudu koelauluun: musiikkilautakunta(a)kaari-ensemble.fi